Tervetuloa!
Fysiomekka, Kuopio

Tervetuloa hierontaan

EhoKehon Ellin löydät Fysiomekan Kuopion Kunnonsalin ja Kuopio-hallin
toimipisteistä.

Yrityksen historiaa

Valmistuin hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiasta kesällä '07 ja toiminimen päätin perustaa elokuussa. Loppuvuodesta kävin suorittamassa vauva- ja urheiluhierontakurssin. Huhtikuussa '10 suoritin Turun Hieronta-Akatemiassa jäsenkorjauskurssin. Syksyllä '10 suoritin Hieronta-Akatemiassa hierojan näyttötutkinnon, josta sain koulutetun hierojan pätevyyden.

Tammikuussa ´11 aloitin työt osoitteessa Vanha Hämeentie 18, aiemmin työskentelin kotona.

Elokuussa '12 suoritin Bodytechin järjestämän kinesioteippauksen peruskoulutuksen.

Syystalvella '13 valmistuin Trainer4you -konseptin koulutuksesta Personal Traineriksi. Toiminimi Elli Pärssinen muuttui jouluna '13 Hoitola EhoKehoksi.

Syksyllä '14 osallistuin Trainer4you -konseptin Myofaskiaalisen harjoittelun koulutukseen. Elokuussa '15 osallistuin Turun Hieronta-akatemiassa Mika Pihlmanin pitämään Triggerpisteet ja lihaskalvokiputilat -koulutukseen.

Huhtikuussa '16 suoritin Turun Hieronta-akatemiassa fysioterapeutti Terhi Elon (www.organicspirit.fi ) kouluttaman Raskaushieronta-kurssin.

Syksyllä '17 juhlittiin kymmenvuotista taivalta hierojana ja marraskuussa '17 Hoitola EhoKeho muutti uusiin tiloihin osoitteeseen Nummenpuistokatu 9, Turku.

Kesällä '18 liikkeessä tehtiin remppaa ja entinen parturi-kampaamo Marbella muutti muotoaan kahden huoneen hoitolaksi. Remontti tosin edelleen odottaa valmistumistaan... :) Lisäksi EhoKeho ja PTM-Wellness starttasivat yhteistyön Piian aloittaessa työt hoitolassa.

Kevät '20 toi mukanaan poikkeusajan koronaepidemian myötä ja kalenterin hetkeksi tyhjennyttyä oli aikaa pohtia elämää. Luonto on ollut itselleni aina todella tärkeä elementti elämässäni ja kevään aikana siitä sai nauttia paljon. Sen lisäksi kotimaisuus on ollut pitkään korkealla arvomaailmassani ja siitä se ajatus sitten lähti verkkokaupan perustamiseenkin, kun halu auttaa kanssayrittäjiä poikkeustilan aikana oli suuri. Verkkokaupan myötä sain paljon lisää kokemusta  mm. kuvien käsittelystä ja tutustuin ihaniin Luonkosin, Arctic Vetin ja Luoto  Cosmeticsin tuotteisiin. Verkkokaupan tuotteiden osalta päädyin kuitenkin keväällä '24 sulkemaan.

Talvella '20-'21 toteutimme perheeni kanssa pitkäaikaisen haaveemme ja lähdimme kolmeksi kuukaudeksi Syötteelle, Pudasjärvelle talven perään. Sen myötä saimme Hoitolaan vahvistukseksi Markku "Make" Litmasen marraskuussa '20. Putiikki oli hyvissä käsissä talven yli Piian ja Maken hoitaessa hommat Turussa ja itse pidin vastaanottoa auki Kide Hotellilla Iso-Syötteen juurella.

Vuodet '22-'23 olivat isojen muutosten vuosia. Make keskittyi opiskeluiden pariin ja jätti meidät "likat" jatkamaan hommia. Maken tilalle saimme kuitenkin ihanan Marlenen syksyllä '22. Isoin muutos niin Hoitolan kuin henkilökohtaisen elämäni osalta kasvoi sisälläni ja joulukuussa '22 jäin vanhempainvapaalle Piian ottaessa putiikista päävastuun. Tätä kirjoittaessani liikutus valtaa mielen, niin kiitollinen olen Piian ja Marlenen olemassaolosta ja miten ihana on voida luottaa "oma lapsensa" toisten osaaviin käsiin. Melkoisen iso muutos osaltani oli myös se, että muutimme perheeni kanssa Kuopioon keväällä '23 ja aloitin yliopisto-opiskelut ravitsemustieteen parissa. Keväällä '24 sain ilokseni mahdollisuuden olla osa Pekan tiimiä Fysiomekalla, kun polte päästä taas hieronnan pariin kutkutteli sormenpäissä.

Heipataan, kun tavataan!

- Elli Lammela


Ota yhteyttä